Chambres et table d'hôtes Les Garachons, Puy-de-Dôme Auvergne  Chambres et table d'hôtes Les Garachons, Puy-de-Dôme Auvergne  home | over ons | contact | reserveren

 

Lieu-dit Les Garachons

63390 Sauret-Besserve

+33 (0)4 73525871

info@lesgarachons.com

 

Table d'hôtes

Eten, koken en alles wat daarbij komt kijken is onze passie! In Nederland waren wij allebei werkzaam als kok, eerst bij diverse restaurants, later in ons eigen cateringbedrijf met traiteurwinkel. Wij willen graag dat u een onvergetelijke vakantie beleeft, en daar hoort lekker eten en drinken uiteraard bij. U kunt elke avond in onze eetzaal - bij mooi weer buiten op het terras - genieten van een heerlijk diner.

 

Hier in Frankrijk is het eveneens een genot om te koken. Voor de mooiste en beste ingrediënten hoef je niet lang te zoeken. Naast heerlijke verse producten uit eigen tuin biedt de Auvergne een keur aan lekkere streekproducten, waaronder diverse kazen - o.a. bleu d'Auvergne, Cantal, Saint-Nectaire-, Puy linzen, wijn uit Saint-Pourçain, saucisse en het bijzonder smaakvolle vlees van de Charolais koeien. Wij maken graag gebruik van al deze kwaliteitsproducten om voor u een heerlijk diner te maken.

 

Table d'hôtes (3-gangen) bieden wij aan voor €19,50 per persoon, exclusief drankjes. Voor kinderen hebben wij -indien gewenst- een aangepast menu. De prijs hiervan is afhankelijk van uw wensen. In verband met inkopen en voorbereiding is het wenselijk dat u een dag van te voren aangeeft dat u mee wilt eten. Wilt op de dag van aankomst, na een lange reis, lekker mee-eten? Geef dit dan aan bij uw reservering.

 

 

Kookvakantie

 
 

links | Koks in Frankrijk (onze recepten) | blog over de omgeving | mail