Chambres et table d'hôtes Les Garachons, Puy-de-Dôme Auvergne  Chambres et table d'hôtes Les Garachons, Puy-de-Dôme Auvergne  home | over ons | contact | reserveren

 

Lieu-dit Les Garachons

63390 Sauret-Besserve

+33 (0)4 73525871

info@lesgarachons.com

 

Contact & route

Chambres et table d'hôtes 'Les Garachons' is gelegen in de regio de Auvergne, in het noordwesten van het departement Puy-de-Dôme (63). Op 850km vanaf Utrecht, dus ook de ideale locatie voor een tussenstop op doorreis naar het zuiden van Franrkijk of naar Spanje.

Wanneer u vanuit Nederland komt via de A71, dan kunt het beste bij Montmarault (afrit 11) van de snelweg gaan. De route is dan Montmarault, Lapeyrouse, Montaigut-en-Combrailles, Saint-Eloy-les-Mines, Saint-Gervais d'Auvergne, Sauret-Besserve. Let op: Sauret-Besserve wordt op sommige borden weer gegeven als Sauret-B!
 

Les Garachons is een klein gehuchtje (lieu-dit) dat bij het dorp Sauret-Besserve hoort. In Sauret-Besserve neemt u de D513 richting Les Garachons Na iets meer dan 2km ziet u een klein bordje met 'garachons' erop, dan volgt er een scherpe bocht naar links. Vlak na deze bocht ziet u links ons huis, neem het eerste weggetje na de bocht naar links en u komt bij de parkeerplaats van onze chambres d'hôtes.

 

Joyce Mulder & Tom Ozinga
Lieu-dit Les Garachons
63390 Sauret-Besserve
+33 (0)4 73525871

info@lesgarachons.com

GPS coördinaten: 45.98616, 2.81916

 

 

Kookvakantie

 
 

links | Koks in Frankrijk (onze recepten) | blog over de omgeving | mail